malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Malgrat de Mar participa a la campanya "Catalunya, hola família" de l'Agència Catalana de Turisme

Malgrat de Mar participa a l’ acció promocional del turisme familiar, “Catalunya, hola família!” que impulsa l’Agència Catalana de Turisme.

Una iniciativa que compta amb la col·laboració dels ens de promoció territorial i 24 destinacions de turisme familiar certificades per l’ACT. Concretament, s’han organitzat dos caps de setmana amb més de 150 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. Hi estan implicades 223 empreses i equipaments turístics familiars d’arreu de Catalunya.

En el cas de Malgrat de Mar, les activitats es faran el cap de setmana del 21 i 22 d’abril. El dissabte 21 es farà una pintada a l’aire lliure a càrrec del Cercle Artístic, entre les 9 del matí i la una del migdia a la platja La Conca, davant les fabriques. Aquell mateix dia, però a les 4 de la tarda a la plaça de la Figuera el Taller Circ en familia i a les 7 de la tarda representació teatral a càrrec del grup Les peres al Centre Cultural.

I el diumenge a les 12 del migdia a la plaça de l’Església espectacle infantil La Baldufa. A les 6 de la tarda a l’Arxiu Municipal microteatre i a les 8 concert de jazz a la Barretina.

De manera paral·lela, es faran diferents exposicions. Una a la biblioteca La Cooperativa sobre les miniatures d’en Vicenç Bayarri. Una altra sobre les fotografíes de la campanya Fem Pop i sobre el projecte de mecenatge a càrrec de l’escultor Rob McDonalds a la plaça de l’Església.

L'alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, ha destacat que amb aquesta campanya es donarà a conèixer des d'un punt més lúdic i festiu l'oferta cultural de la població. En aquest sentit, "es pretén que els infants aprenguin d'una manera interactiva la cultura dels indrets que visitin".

A través de l'App, que estarà disponible en els propers dies, els infants podran anar capturant el ratpenat interactiu que voltarà per diferents espais de Malgrat de Mar.Publicat:
06-04-2018 / 10:49:54
Actualitzat:
09-04-2018 / 08:19:50

Segons els responsables de l’Agència Catalana de Turisme, el 30% del turisme que ve a Catalunya és familiar, xifra que arriba al 40% durant els mesos d’estiu. En quant a la despesa, el turisme estranger que va viatjar en família a la destinació Costa Barcelona-Maresme durant el 2017 va generar 4.000 milions d’euros.

A més de promocionar un dels productes clau en l’estratègia turística catalana, amb l’acció “Catalunya, Hola Família!”, l’ACT preten contribuir en la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies.

Per aquesta primera edició, que se celebrarà durant el cap de setmana del 20 al 22 d’abril, la temàtica escollida ha estat “Llegendes en família”. En aquest sentit, s’ha creat l’app “Llegendes en família” que permetrà buscar i caçar els éssers màgics creats per l’ocasió. A Malgrat la figura de llegenda és un ratpenat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits