malgratcomunicacio.cat

En directe

Torre de la Vídua de Can Sala. Foto: Malgrat Turisme
Societat

Els indrets més emblemàtics de Malgrat de Mar es promocionaran a través de la Maresme Film Commission

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat fil a l'agulla per donar forma a la Maresme Film Commission. Aquest instrument, que es posarà a disposició de tots els municipis de la comarca adherits a la Maresme Film Commission, entre ells Malgrat de Mar, tindrà com a objectiu fonamental promoure i facilitar els rodatges al territori de la comarca. Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’ha detectat la necessitat de recopilar tota la informació necessària per a les productores audiovisuals i localitzadors amateurs i professionals, tant cinematogràfics com per a anuncis publicitaris, i d’establir uns paràmetres comuns en relació a les taxes i condicions d’ocupació de l’espai públic compartides per tota la comarca. Així ho ha explicat a Ona Malgrat la regidora de Turisme, Ester Martínez.

Martínez també ha parlat dels llocs més emblemàtics que desperten l'interès de les productores com ara la platja per les seves característiques; la desembocadura de la Tordera, l'avinguda de la Pomereda, que és un espai a prop del mar, també espais interiors modernistes privats o públics con la torre de la vídua de Can Sala. 

Per al Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme serà també una eina de promoció dels municipis a través de la localització per a projectes audiovisuals i publicitaris. A més, es podrà satisfer l’interès creixent de moltes productores audiovisuals per venir a rodar anuncis, sèries i pel·lícules a la comarca. Els principals beneficiaris d'aquest instrument seran els municipis de la comarca adherits al servei, ja que els estalviarà el fet d’haver de gestionar individualment les peticions de les productores audiovisuals, però també es preveu beneficiar al conjunt dels sectors econòmics locals.

 Publicat:
29-03-2018 / 13:04:50
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits