malgratcomunicacio.cat

En directe

Recorregut 1a etapa de la Volta a Catalunya
Societat

Els malgratencs podran gaudir dilluns del pas de la Volta a Catalunya per la població

Els malgratencs i malgratenques podran gaudir aquest any d'una manera més intensa del pas de la Volta a Catalunya per la població. Dilluns arrenca la 98ena Volta Ciclista a Catalunya des de Calella, a on tornarà després de fer 152 quilòmetres. La prova denaga del ciclisme passarà enguany per l'avinguda de la Costa Brava des de la carretera N-II i fins a Blanes. Els altres anys passava directament per la Nacional II.

El regidor d'Esports, Miquel Àngel Ruiz, ha destacat que la Volta a Catalunya està dins de les 3 més antigues del món i enguany passarà per Malgrat d'una manera molt especial. A més, recorda que hi prenen part 200 ciclistes de 25 equips diferents.

La previsió és que els ciclistes passin per Malgrat de Mar a partir de les 13:30H. Degut a això, la Policia Local adverteix que a partir de les 13 h i fins les 14 h hi haurà afectacions al trànsit.

Des de les 13H fins a final del pas de la prova esportiva per Malgrat de Mar, aproximadament a les 14 h, hi haurà afectacions a la mobilitat. Concretament, a l'avinguda de la Costa Brava, tram comprès entre N-II i pont riu Tordera que accedeix a Blanes, restarà tallada a la circulació de vehicles durant aquesta hora. La Policia Local demana molta precaució als vianants en el moment de creuar l'avinguda de la Costa Brava. A més, es prohibirà aparcar a l'avinguda de la Costa Brava des de les 10 h fins les 14 h.   Els agents de la Policia Local informaran de les alternatives a la mobilitat de vehicles segons el lloc afectat del recorregut de la prova esportiva.  Publicat:
16-03-2018 / 14:24:14
Actualitzat:
16-03-2018 / 15:03:40

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits