malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] La Regidoria de Medi Ambient promou aquest mes de març bones pràctiques en la recollida orgànica

Mes de març, mes de l'orgànica. Després de la campanya de recollida d'oli de cuina usat, la Regidoria de Medi Ambient continua amb el cicle de carpes informatives en diferents punts del municipi, avui a la Plaça de l'Església. Cada dijous les informadores de l'Ajuntament promouen hàbits i valors ambientals entre la ciutadania. Aquest matí han repartit bujols per l'orgànica i han informat sobre quines restes es poden tirar al contenidor marró.Publicat:
15-03-2018 / 15:13:43
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Al mes d'abril la campanya serà sobre el reciclatge i al maig de prevenció de residus. Al juny es donarà informació sobre diferents serveis, com ara la recollida de mobles, trastos i poda o la deixalleria, entre d'altres.

Les parades informatives s'instal·len els dijous de 9 a 13h a diferents punts del poble: Plaça de les Mines de Can Palomeres, Avinguda Mediterrània, Plaça de la Germana Campos, Avinguda Bon Pastor (cantonada amb Carrer d'en Fonlladosa), Avinguda Bon Pastor (cantonada amb Carrer Ramon Turró), Plaça de l'Església, Carrer del Canigó, Plaça de Josep Anselm Clavé, Peixateries Velles i Plaça de Catalunya.

A continuació, es pot escoltar la crònica d'aquest matí a la Plaça de l'Església, amb les informadores ambientals de l'Ajuntament.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits