malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Joan Piña, organitzador de la Festa dels Empestats

Els organitzadors de la Festa dels Empestats han convocat per al divendres 23 de març una primera trobada per començar a donar forma a la festa d'aquest 2018 que presenta algunes novetats. A la primera reunió es presentarà, entre altres, el tema, el recorregut i les escenes principals.

Els Empestats és una festa que agafa un motiu històric, la pesta bubònica que com altres poblacions també va patir Malgrat de Mar, i que aquí és el motiu de la Festa Major de Sant Roc, a l'agost. Es fa una visita guiada nocturna per diferents indrets amb escenes ambientades en el Malgrat del segle XVII.

Segons Joan Piña, historiador i organitzador de la festa, la idea és anar més enllà de la visita guiada i fer, per exemple, unes jornades amb tot un seguit d'activitats. Uns canvis que es faran amb la col·laboració i el suport de l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Malgrat. Segons avança Piña, la proposta que hi ha sobre la taula i que es podria acabar de concretar a la reunió del divendres 23, és que la Festa dels Empestats es faci durant el primer cap de setmana d'agost, és a dir, a les portes de la Festa Major de Sant Roc.

Totes les persones que estiguin interessades a participar de la Festa dels Empestats 2018 podran assistir a la reunió informativa el divendres 23 de març a partir de les 20:30H al primer pis de la Barretina.Publicat:
15-03-2018 / 13:05:00
Actualitzat:
15-03-2018 / 13:20:29

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits