malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Jofre Serret culpa el 155 del retard en la licitació del projecte per a l'ampliació del CAP de Malgrat de Mar

Novetats sobre l’ampliació del CAP de Malgrat de Mar. Infraestructures de la Generalitat ha licitat el contracte de serveis per a l'assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i executiu i la posterior direcció d'obra de les obres d'ampliació i reforma del Centre d'Atenciò Primària de Malgrat de Mar. El pressupost de licitació ascendeix a 240.600 euros.

El regidor de Salut Pública, Jofre Serret, ha lamentat en declaracions a Ona Malgrat que "l'aplicació del 155 està retardant molts projectes, entre els quals també aquesta licitació del projecte tècnic". Aquest fet provocarà un retard també en l'inici de les obres d'ampliació, previstes inicialment per a l'últim trimestre d'aquest any.

Recordem que les obres d’ampliació del CAP malgratenc consistiran en la construcció d’un pis a sobre de l’actual edifici en forma d’L i la supressió dels barracons on hi ha pediatria. D'aquesta manera es doblaria l'actual superfície. El regidor Serret ha parlat també dels beneficis que tindrà aquesta ampliació per als usuaris.

L’ampliació suposarà també un increment dels serveis que prestarà l'equipament de salut com seria el de medicina de rehabilitació.

 Publicat:
14-03-2018 / 14:18:09
Actualitzat:
15-03-2018 / 08:09:51

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits