malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Els alumnes de P5 de les escoles de Malgrat de Mar enjardinen amb més de 350 plantes el Parc de Can Campassol

Els alumnes de P5 de les Escoles Fonlladosa, Mare de Déu de Montserrat i Maristes Sant Pere Chanel han participat aquest matí al 'Joc de l'orgànica', impulsat pel Centre lúdic i educatiu Tastaolletes i la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament. Els infants han realitzat una gimcana a Can Campassol per aprendre a reciclar els residus i descobrir la importància del contenidor de color marró. Per entendre que amb les restes d'orgànica es genera el compost, han plantat petites plantes als parterres del parc.



Publicat:
14-03-2018 / 13:53:27
Actualitzat:
14-03-2018 / 14:01:50

Un centenar d'alumnes de P5 han passat aquest matí pel Parc de Can Campassol. Demà se n'esperen uns 75 més, de l'Escola Marià Cubí i Vedruna. Entre tots, plantaran unes 360 plantes petites, com ara romaní.

Mercè Torrent, del Centre lúdic i educatiu Tastaolletes, ha explicat que "a la gimcana han de recollir les brosses, reciclar-les i posar cada cosa al seu lloc. Així aprenen on va i, a més a més, aprenen que amb l'orgànica es fa compost i que amb el compost es poden plantar plantes. D'aquesta manera, aprofitem perquè aquests nens i nenes siguin els jardiners del nostre poble i plantin en diferents places”.

A continuació, es pot escoltar la crònica d'aquest matí al Parc de Can Campassol.

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits