malgratcomunicacio.cat

En directe

Ramir Roger durant la roda de premsa presentació Malgrat Decideix
Societat

Malgrat Decideix, una nova eina de participació ciutadana

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha presentat aquest dimecres una nova eina de participació ciutadana. Es tracta de l’espai web Malgrat Decideix. Des d’aquí es canalitzaran tots els processos i consultes participatives que es posin en marxa amb la ciutadania. El més imminent és amb els pressupostos participatius d’aquest 2018 que es faran entre l’1 i el 15 de juliol.

El nou espai permet participar, debatre i decidir de manera col·lectiva sobre els temes més importants del municipi.

Segons ha explicat el regidor de Participació, Ramir Roger, aquesta nova eina dóna prestacions per a qualsevol necessitat a l’hora de fer una consulta ciutadana.

A partir d’ara els malgratencs i malgratenques que participin als processos participatius podran fer el seu vol telemàtic i conèixer en qualsevol moment com està el procés. Qualsevol persona es pot registrar i participar tot i que només podran votar les persones majors de 16 anys empadronades a Malgrat de Mar.

El cost aproximat de la seva implementació és de 9000 euros. Aquesta eina la fan servir altres ajuntaments com els de Barcelona, Madrid i Hèlsinki.Publicat:
14-03-2018 / 13:30:42
Actualitzat:
14-03-2018 / 13:46:05

Actualment, la plataforma té dos processos participatius en marxa: el del pressupost d'enguany i el de la taula de treball del delta de La Tordera. El procés participatiu perquè la ciutadania decideixi en què inverteix 180.000 euros del pressupost de l'Ajuntament per a aquest 2018 es pot consultar a Malgrat Decideix. A partir del proper mes de maig, es podran fer propostes.

Ramir Roger ha manifestat que aquesta plataforma "és fruit del compromís que el govern municipal va adquirir el passat 22 de juliol en el moment de fer públic el resultat de la consulta del PP7".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits