malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El Consell Comarcal del Maresme està d'aniversari

El Consell Comarcal del Maresme celebra el seu trentè aniversari. El president actual de l’ens supramunicipal, Miquel Àngel Martínez, ha fet un repàs a la transformació que està experimentant i que l'està convertint, segons ell, en una "administració de primer nivell". Tot i que els principals usuaris són els ajuntaments, en els darres anys s'han incrementat els serveis d'atenció directa als ciutadans. A aquests s'afegeixen els serveis creats per donar resposta a problemes territorials, socials o econòmics. 

Segons fonts del Consell Comarcal, en total presta 58 serveis tècnics de promoció econòmica, benestar social, cultura, consum, salut pública, medi ambient, assistència als municipis i promoció de la comarca. La seva especificitat fa que el Consell Comarcal del Maresme sigui l'administració que millor conèix el territori.

La celebració del trentè aniversari posarà sobre la taula els principals reptes que té el Maresme per revaloritzar-se com a territori per viure-hi i per invertir-hi. El marc seran jornades tipus workshop temàtic a l'entorn de com ens preparem per afrontar els efectes del canvi climàtic, com aconseguir minimitzar les diferents pobreses i com fer del Maresme un territori econòmicament , entre altres.Publicat:
14-03-2018 / 09:10:29
Actualitzat:
14-03-2018 / 09:13:02

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits