malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Les escoles Marià Cubí i Montserrat obren les portes al públic aquesta setmana

Continuen les jornades de portes obertes als centres educatius de Malgrat de Mar. Aquesta setmana és el torn de l'Escola Mare de Déu de Montserrat, que obrirà les seves portes aquest dijous 15 de 16:30 a 18:30, i de l'Escola Marià Cubí i Soler, que celebra la jornada el dissabte 17 al matí, d'11 a 1 del migdia.Publicat:
13-03-2018 / 13:00:00
Actualitzat:
13-03-2018 / 13:09:43

L'Escola Marià Cubí oferirà xocolatada per tots els assistents al llarg del matí i a les 12 farà la reunió informativa de P3 per les noves famílies. "Els explicarem una mica el funcionament de l'escola, com es fa l'acollida al primer curs, com es treballa a Educació infantil, quines són les activitats que fem dins l'escola i també les extraescolars, com és la participació de les famílies... I després farem una visita guiada per tots aquells que vulguin veure les instal·lacions", explica Isabel Creus, directora del centre.

Pel que fa al model educatiu, Creus destaca que al Marià Cubí s'intenta "estimular la iniciativa dels alumnes i l'esforç personal de cada un, treballar tant de manera individual com en equip i desenvolupar el que són els valors, sobretot la tolerància i el respecte".

La directora de l'escola explica que el centre malgratenc sempre havia fet les portes obertes entre setmana. "Aquest any, però, les fem en dissabte perquè així les famílies puguin venir més estona i puguin dedicar el matí a passejar-se per l'escola i veure les instal·lacions tranquil·lament", assegura.

D'altra banda, després de la reunió informativa del passat dijous, l'Escola Montserrat convida els malgratencs i les famílies interessades a visitar les seves instal·lacions aquest dijous a la tarda.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits