malgratcomunicacio.cat

En directe

Font: Escola de Policia de Catalunya
Societat

Un agent de la Policia Local, nou professor de l’Escola de Policia de Catalunya

L’agent Iñaki Nuñez Valiente de la Policia Local de Malgrat de Mar és, des de principis de mes, nou professor de l’Escola de Policia de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Nuñez fa classes sobre trànsit i accidents a la formació bàsica de policies, que té per objectiu capacitar l’aspirant a agent per exercir les funcions bàsiques d’un servei policial amb un caràcter selectiu, per l’accés als cossos de policia de Catalunya.Publicat:
14-02-2018 / 10:04:30
Actualitzat:
14-02-2018 / 10:12:09

El malgratenc Iñaki Nuñez és agent de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la Policia Local i és especialista en la reconstrucció i investigació d’accidents.

L’Escola de Policia de Catalunya realitza les activitats formatives adreçades als cossos policials catalans, és a dir la Policia de la Generalitat: Mossos d’Esquadra i les policies locals. També s’hi formen els vigilants municipals i els auxiliars de policia local, així com els integrants d’altres estructures professionals amb funcions de seguretat pública al servei de les institucions pròpies de Catalunya.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits