malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Ona Malgrat celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Avui, 13 de febrer, és el Dia Mundial de la Ràdio, una jornada impulsada des de fa ja 7 anys per la UNESCO i que serveix, entre d'altres, per posar en valor el paper d’aquest mitjà de comunicació. Un mitjà proper, immediat i que, a banda d’informar i entretenir, fa servei i acompanya al llarg de les hores. Enguany, aquesta diada està centrada en el món dels esports, concretament en la radiodifusió dels esdeveniments esportius.Publicat:
13-02-2018 / 13:15:00
Actualitzat:
14-02-2018 / 13:10:48

Avui a Ona Malgrat també ens unim al Dia Mundial de la Ràdio i conversem amb el director de Catalunya Ràdio i la resta d’emissores de la Corporació de Mitjans Audiovisuals, el periodista maresmenc Saül Gordillo. I també parlem amb l'Eduard Cabré, redactor d'esports de La Xarxa. Enguany la UNESCO ens proposa parlar i reflexionar sobre la cobertura dels esports a través de la ràdio amb tres elements molt clars: promoure la pau i el desenvolupament a través dels esports, la igualtat de gènere i la cobertura dels jocs tradicionals.

D'altra banda, avui també hem sortit als carrers de Malgrat de Mar, per conèixer quina relació i quins costums tenen els malgratencs i les malgratenques amb el mitjà de comunicació. A continuació, es pot escoltar l'enquesta a peu de carrer.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits