malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El CD Malgrat ret homenatge a Pablo Hernandez Onna, president de referència al club

El Club Deportiu Malgrat ha celebrat aquest cap de setmana el primer Memorial Pablo Hernandez Onna, un torneig de futbol base que ha volgut reconèixer la tasca del qui va ser un president referent per l’entitat malgratenca.Publicat:
12-02-2018 / 12:07:49
Actualitzat:
12-02-2018 / 12:31:05

Segons Toni Ferreira, del CD Malgrat, Hernandez va ser un referent no tan sols a Malgrat de Mar, sinó a tota la comarca. “Va portar el club a tercera divisió, arribant a jugar eliminatòries de la Copa del rei, i va portar la gespa natural al camp. Pablo Hernandez va potenciar el futbol al municipi tant a nivell esportiu com social”, explica Ferreira.

Pablo Hernandez Onna forma part de la història del club malgratenc i, segons Ferreira, hi havia la necessitat de fer-li aquest homenatge. Al llarg del cap de setmana, l’entitat va recordar i elogiar la seva figura i va fer entrega d’una placa commemorativa a la seva família.

Toni Ferreira explica que, a més, el club ha volgut fer aquest reconeixement amb un torneig de les categories més petites, el futbol base, que són “l’essència de l’esport”. A banda dels primers classificats, el CD Malgrat va entregar medalles a tots els participants, ja que “no era tan important qui guanyés, sinó la participació dels jugadors. Ha sigut un cap de setmana de germanor i esport”, ha subratllat Ferreira.

“El que busquem com a club és que això sigui una llança que revifi l’entitat. Malgrat de Mar està molt viu a nivell d’esport i a nivell de futbol i volem que, a nivell social i familiar, el poble senti que al club s’estan fent bé les coses”, ha manifestat Ferreira.

El CD Malgrat ha valorat molt positivament la primera edició d’aquest Memorial i espera que, a la llarga, es converteixi en un torneig referent a la comarca.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits