malgratcomunicacio.cat

En directe

L'ascensor inclinat ha estat una de les actuacions de la Llei de Barris
Societat

Es compleixen 10 anys de les primeres actuacions de la Llei de Barris de Catalunya a Malgrat de Mar

Els responsables de l’Ajuntament de Malgrat de Mar fan un balanç molt positiu del que ha suposat per a la població la Llei de Barris de Catalunya. Ara que es compleixen 10 anys des que es van començar a fer les primeres actuacions, la regidora d’Habitatge, Neus Serra, ha explicat a Ona Malgrat que es tractava d’un projecte molt ambiciós amb una dotació econòmica de 7,8 milions d’euros i amb accions transversals des del punt vista urbanístic i de paisatge però també incidint en aspectes socials. La voluntat de l'actual equip de govern municipal és continuar treballant a la zona.Publicat:
12-02-2018 / 12:15:00
Actualitzat:
12-02-2018 / 13:36:37

Serra ha explicat que ara l’equip de govern ha encarregat l’auditoria final del projecte. Recordem que la Llei de Barris a Malgrat de Mar s’ha desenvolupat a la zona de El Castell i La Verneda i ha tingut dues grans àrees d’intervenció. La social, en què s’ha treballat el tema de la cohesió de la zona; i l’urbanística en què s’han resolt les mancances que hi havia. Segons Neus Serra, hi havia 8 camps d’actuació més concrets que s’han anat executant de manera progressiva.

La regidora d’Habitatge ha posat en valor la participació i la implicació que al llarg d’aquests 10 anys han tingut els veïns de la zona. Serra, que també ha valorat la feina dels regidors implicats a la Llei de Barris, ha avançat que la voluntat de l’actual equip de govern és continuar treballant a la zona amb recursos de l’Ajuntament per mantenir el retorn amb els veïns. A més, recorda que ara també s’ha començat a treballar a Malgrat Nord.

Sigui com sigui, Neus Serra creu que els objectius inicials de la Llei de Barris s’han complert a Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits