malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Castellers Alt Maresme
Societat

La localitat de Pego (Marina Alta) ret homenatge als Castellers de l'Alt Maresme

Cap de setmana d’activitat intensa per als membres dels castellers de l’Alt Maresme. Concretament, quatre castellers altmaresmencs han viatjat fins a Pego, a la comarca de la Marina Alta, per donar assessorament tècnic a la muixeranga local. Aprofitant aquesta visita, els membres de la Muixeranga de la Marina Alta han fet un homenatge als Maduixots amb la instal·lació d'una placa commemorativa del 3d7 que els castellers de l’Alt Maresme van descarregar el passat mes de juny a la Plaça de l'Ajuntament. Segons expliquen, aquest va ser el primer castell de 7 descarregat a la comarca de la Marina Alta de la història del fet casteller.Publicat:
12-02-2018 / 09:58:55
Actualitzat:
12-02-2018 / 12:07:19

Després de destapar la placa, els Maduixots van assessorar tècnicament un assaig especial de pilars que va aconseguir reunir membres de fins a 6 muixerangues d'arreu del País Valencià.

D’altra banda, recordem que dos membres dels Castellers de l'Alt Maresme impartiran avui tallers castellers en un Institut de Sevilla. Concretament, Dolors Nogueras i Marc Ruiz, president dels Maduixots, es troben avui a Sevilla per explicar els castells i també per fer-los practicar als alumnes de segon i quart d’ESO de l'Institut de Secundària Diamantino García Acosta de Sevilla.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits