malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: CUP Blanes
Societat

La CUP posa en marxa el projecte "Diners al carrer"

El grup municipal de la CUP de Malgrat de Mar posarà en marxa en breu la iniciativa “Diners al carrer”. Es tracta de destinar els diners que perceben els dos regidors del partit per la seva representació municipal a projectes d’entitats o col·lectius del municipi.

Segons ha explicat la regidora Núria Casajuana, en aquesta ocasió es repartiran 3.500 euros seguint una sèrie de criteris a l'hora d'atorgar-los com ara que l'entitat que opti a l'ajuda treballi en xarxa, en la lluita ecologista, en la lluita feminista o la dels col·lectius LGTBI, entre altres. L’import màxim a repartir per entitat o col·lectiu serà de 1.500 euros. Tot i que es dóna preferència a entitats de Malgrat de Mar, la convocatòria és oberta a tothom.

L’objectiu, tal i com diu Casajuana, és donar suport i fomentar el desenvolupament d’iniciatives que treballin per a la transformació social i en xarxa. Es farà un repartiment equitatiu per tal que més d’una entitat pugui optar a l’ajuda.

A la revista municipal Re-Viu s’han publicat els criteris per optar a les ajudes i en breu a través de les xarxes socials de la CUP de Malgrat de Mar donaran a conèixer la convocatòria i el termini de les bases. La CUP a nivell nacional ha fet aquesta iniciativa a altres poblacions com ara Blanes.Publicat:
07-02-2018 / 11:07:31
Actualitzat:
07-02-2018 / 13:31:54

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits