malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

En marxa una nova campanya del "Tu hi pintes molt!"

L'Ajuntament de Malgrat de Mar torna a posar en marxa una nova campanya del pla ocupacional "Tu hi pintes molt!". La iniciativa té un doble objectiu. D'una banda, millorar el paisatge urbà del Castell i la Verneda dins la Llei de Barris i, de l'altra, facilitar l'accés al món laboral de persones que es troben en situació d'atur. Els veïns interessats poden presentar la seva sol·licitud a partir de demà dimecres i fins el 30 de juny.Publicat:
06-02-2018 / 14:38:35
Actualitzat:
08-02-2018 / 11:28:21

Ja s'han aprovat les bases específiques que regulen la participació dels veïns del barri del Castell i La Verneda al programa 2018 del "Tu hi pintes molt!". Aquesta iniciativa contempla que el propietari interessat es faci càrrec del material necessari  com ara la pintura i els permisos corresponents, mentre que el programa "Tu hi pintes molt!" assumeix la mà d'obra dels treballs de pintat de la façana. La iniciativa té el doble objectiu ja que a banda de millorar el paisatge urbà del Castell i la Verneda dins la Llei de Barris, també facilita l'accés al món laboral de persones a l'atur. Els treballadors es contracten gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte treball als barris i cofinançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Segons informa l'Ajuntament de Malgrat de Mar, els propietaris d'habitatges ubicats als barris del Castell i La Verneda interessats han de sol·licitar-ho per escrit a l'Oficina d'Habitatge i Projectes Urbans de l'Ajuntament, al Centre Civíc del carrer del Segre, 1 o bé a l'Ajuntament.  El termini per demanar-ho és obert a partir de demà dimecres 7 de febrer i fins el proper 30 de juny. Les façanes es pinten d'acord amb la carta de colors del barri, elaborada al 2010. L'empresa Gabinete del Color, que és la responsable dels treballs cromàtics de les cases del riu Onyar a la ciutat de Girona, va ser l'encarregada de realitzar aquesta carta de colors.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits