malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Institut Ramon Turró i Darder
Societat

Els alumnes malgratencs de 4rt d'ESO fan les proves de competències bàsiques

Els alumnes de quart d’ESO de Catalunya fan avui dimarts i demà dimecres les proves de competències bàsiques. A Malgrat de Mar la fan els alumnes de 4 centres educatius, el públic, l’Institut Ramon Turró i Darder; i els tres concertats: l’Escola Vedruna, les Escoles Fonlladosa i Sant Pere Chanel. Avui  s’han fet les proves de català, castellà i matemàtiques. Demà será el torn de les proves de cientificotecnològiques i d’anglès. Per conèixer les característiques d’aquesta prova, avui hem parlat amb el director de l’Institut Ramon Turró i Darder, Jaume Carles.Publicat:
06-02-2018 / 13:41:30
Actualitzat:
07-02-2018 / 08:52:18

Per setè any consecutiu es fa una prova externa d’avaluació de tot l’alumnat de 4rt d’ESO de Catalunya, que afecta al voltant de 80.000 estudiants i més de 1.000 centres. La prova té caràcter informatiu, formatiu i orientador per a l’alumnat, les famílies i els centres.

Els professors tindran en compte els resultats de la prova i els incorporaran a tota la informació que ja tenen de la  trajectòria acadèmica de cada alumne. En el cas de l’Institut Ramon Turró i Darder, les proves de competències bàsiques compten un 15 per cent al global de l’expedient de l’alumne.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits