malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

5 persones aconsegueixen feina a través del programa Treball i Formació del SOC

L’Ajuntament de Malgrat de Mar incorporarà durant els propers dies 5 persones que han participat al programa Treball i Formació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.Publicat:
19-12-2017 / 11:40:45
Actualitzat:
19-12-2017 / 12:04:38

Segons ha explicat a Ona Malgrat el regidor d’Inserció Laboral, Jofre Serret, el procés de selecció es va fer la setmana passada. Hi havia 15 candidats per a 5 places. Concretament, hi haurà una conserge a l’Escola d’Adults Cases dels Mestres; una agent cívic al Cementiri Municipal, i 3 agents cívics més a l’ascensor inclinat. En aquest cas, un contracte a jornada completa durant un any i dos contractes a jornada completa però de sis mesos.

Jofre Serret ha destacat que l’objectiu d’aquest tipus de programa és oferir formació i feina al col·lectiu de persones de més de 45 anys que es troben en situació d’atur de llarga durada i no reben cap tipus de prestació per desocupació o subsidi.

El regidor d’Inserció Laboral ha explicat que des de la regidoria es fa un seguiment del procés curricular de les persones que hi ha inscrites al Servei Local d’Ocupació.

El SOC subvenciona aquests contractes i també la formació que reben de manera obligatòria els participants del programa Formació i Treball. D’aquesta manera, diu Serret, els treballadors poden actualitzar el seu currículum per tenir més oportunitats laborals un cop s’acabi el contracte.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits