malgratcomunicacio.cat

En directe


Comencen les activitats del Juliol Jove amb 134 inscrits

Tot i que hi ha tallers que s'han hagut de suspendre per manca d'inscrits, n'hi ha d'altres que, fins i tot, tenen llista d'espera. Els cursos de creació de videojocs, robòtica i dibuix són els que més èxit han tingut entre els joves.Publicat:
03-07-2017 / 13:46:38
Actualitzat:
03-07-2017 / 15:25:11

Un total de 134 joves participaran a les activitats de formació i lleure incloses dins el programa el Juliol Jove, que es fa al Centre Cívic. Els tallers que més èxit han tingut entre els nois i noies són el de cultura japonesa, amb 15 joves apuntats, els de creació de videojocs i dibuix, que compten amb 14 inscrits cadascun; el de robòtica i vídeo creació, que en tenen 12, i 5 i 2 en reserva, respectivament; i el de premonitors, en què hi ha 18 inscrits. També hi ha 6 joves que faran matemàtiques i 43 que prendran part al taller de Cuina sense pares, que organitza la Diputació de Barcelona.

La regidoria de Joventut, en canvi, ha hagut de suspendre per manca d'inscrits els tallers Renova't, El tribal fusió no és per princeses, és per khalessis!, NOSIGUISMATUSSER 2.0 i notació musical.

Ricard Núñez (ERC), regidor de Joventut, ha destacat que aquest Juliol Jove "es presenta bé perquè, entre d'altres coses, amb els canvis que s'han aplicat en l'edició d'enguany s'ha volgut fer un gir per tal que els joves gaudeixin i aprenguin, però sobretot, passin una bona estona al Centre Cívic.

Els tallers del Juliol Jove han començat avui i s'allargaran fins el 31 de juliol.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits