malgratcomunicacio.cat

En directe


Optimisme davant la temporada turística d'enguany

La Regidoria de Turisme preveu una bona temporada pel sector turístic de Malgrat de Mar. Els establiments turístics ja funcionen a ple rendiment per acollir els visitants, la majoria francesos i anglesos. Els russos tornen a triar la Costa de Barcelona per a passar les seves vacances.Publicat:
01-07-2017 / 10:04:54
Actualitzat:
29-06-2017 / 10:48:36

Seguint el creixement que va viure l'any passat el sector turístic a la Costa de Barcelona, els establiments i la Regidoria de Turisme encaren la temporada d'enguany amb optimisme. Ester Martínez (ERC), regidora de Turisme, creu que si bé serà difícil repetir el creixement de gairebé el 9% de l'any passat, "tenim unes bones previsions per aquest estiu". "Tornen a venir els rusos, i tindrem turisme francès i anglès", ha detallat Martínez.

Malgrat de Mar, a més, s'endinsa en aquesta temporada turística amb alguns establiments completament reformats. De fet, el municipi ha passat de tenir 2 hotels de 4 estrelles el 2015, a 7 enguany. Ester Martínez assegura que "els hotelers estan fent molt bona feina per tenir hotels amb molt bones condicions i nosaltres com a poble també hem d'invertir en turisme perquè tenim un retorn i hi ha molta gent que treballa al sector". En aquest sentit, Martínez ha defensat la necessitat de dur a terme la remodelació del Passeig Marítim.

El que continua sent una assignatura pendent és la desestacionalització de la temporada turística. La regidora de Turisme diu que "hem de començar a pensar en un turisme sostenible durant tot l'any".

Malgrat de Mar compta actualment amb 7.000 places hoteleres i 7.000 més de càmping.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits