malgratcomunicacio.cat

En directe


'Zumbathon' a Malgrat per lluitar contra la Sida

El Parc Francesc Macià serà l'escenari del 2n Zumbathon solidari organitzat pel malgratenc Sergio Cumplido, que tindrà lloc el proper dissabte 3 de desembre a partir de les 11h. Els diners que es recullin aniran destinats a la Fundació Lluita contra la Sida. L'activitat s'organitza coincidint amb el Dia Mundial Contra la Sida, que es commemora avui 1 de desembre.Publicat:
01-12-2016 / 10:57:02
Actualitzat:
01-12-2016 / 13:01:09

El 2n Zumbathon organitzat pel malgratenc Sergio Cumplido per lluitar contra la Sida comptarà amb la participació de sis monitors de Zumba a part d'ell mateix. Els set pujaran damunt l'escenari, que es muntarà al Parc Francesc Macià aquest dissabte, per dirigir la màster class solidària. Els participants en l'activitat, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, entraran, a més, en un sorteig de productes i serveis dels comerços del poble.

Aixequem les mans per la #prevencióVIH

La campanya que l'Agència de la Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut posa en marxa cada any coincidint amb el Dia Mundial de la Sida vol fer especial èmfasi enguany en evitar noves infeccions i poder assolir l'objectiu que ONUSIDA ha fixat per a l'any 2020, és a dir, augmentar al 90% la proporció de persones amb VIH diagnosticades, incrementar al 90% el nombre de persones en tractament i que, d'aquestes, el 90% tingui càrrega viral indetectable.

Isabel Ortiz, regidora de Salut Comunitària, anima "a tots els malgratencs i malgratenques que tinguin dubtes a apropar-se al CAP i fer-se la prova per descartar que tinguin el VIH".

El Dia Mundial de la Sida se celebra des de fa 29 anys amb l'ojectiu de donar a conèixer la situació i impulsar avenços pel que fa a la prevenció i el tractament de la infecció. S'estima que actualment a Catalunya hi ha prop de 34.000 persones VIH positives i que durant l'any 2015 s'han produït 865 nous diagnòstics de VIH.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits