malgratcomunicacio.cat

En directe

Escolans. Font: Escolania de Montserrat

Malgrat rebrà l'Escolania de Montserrat amb una gimcana

L'Escolania de Montserrat participarà a la gimcana Passes o passes?, per tal de conèixer les accions que realitza Càritas i veure el valor i la importància del seu concert. La gimcana es farà durant la tarda del divendres 9 de desembre a Malgrat. L'Escolania de Montserrat actuarà a l'Església de Sant Nicolau el pròxim 9 de desembre a les 20.30 h.Publicat:
01-12-2016 / 12:31:50
Actualitzat:
01-12-2016 / 13:04:10

Els 40 escolans arribaran a Malgrat de Mar el divendres 9 de desembre a les 15:30 h. Durant la tarda del mateix divendres, abans del concert, l'Escolania participarà en una gimcana que es farà arreu del municipi de Malgrat, per tal que puguin conèixer quina és la funció de Càritas. La gimcana, Passes o passes?  tracta de conscienciar els escolans sobre el paper que fan amb la realització d’aquest concert, que dóna la possibilitat d’aconseguir diners per destinar-los a Càritas.

Albert Cuní (PSC), Regidor de Cultura, explica que "els escolans aniran per diferents punts de Malgrat desenvolupant la gimcana amb el missatge de Passes –de passar de tot– o passes? –la porta de l’esforç, de la solidaritat, de l’ajut constant a les persones–. En diferents punts de Malgrat hi haurà uns controls on els faran fer un proves perquè vegin el sentit del seu treball, on va destinat, a qui repercuteix i on van aquests diners".

Cuní ha afegit que “cal remarcar la solidaritat tant de l’Escolania com de Càritas per haver enllaçat aquest mecanisme que és molt important, ja que es la primera vegada que ve aquí a Malgrat. Amb això, fem una doble acció de solidaritat: tenim la música i generem beneficis que aniran cap a Càritas”. D’altra banda, també ha destacat que el paper de l’Ajuntament, en aquest cas, és secundari. "Vull remarcar que la única funció que tindrà aquí l’Ajuntament és fer de frontissa. La solidaritat ve per part de l’Escolania i de Càritas per la seva funció de treball constant en el dia a dia. Nosaltres som un actor secundari, el protagonisme és de les persones “.

Les 450 entrades que es van posar a la venda pel concert de l'Escolania de Montserrat ja s’han esgotat. Els diners que s'han obtingut de la venda d'aquestes entrades aniran destinats íntegrament a Càritas. L'Escolania de Montserrat actuarà a l'Església de Sant Nicolau el proper 9 de desembre a les 20.30 h. El concert estarà dedicat a la música religiosa d'autors que fan referència a l'Advent i al Nadal, i a l'A Ceremony of Carols, de Benjamin Britten.

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits