malgratcomunicacio.cat

En directe


L'app Malgrat de Mar ja permet avisar sobre incidències a la via pública

Els veïns i veïnes de Malgrat ja poden avisar l’Ajuntament sobre les incidències i els desperfectes a la via pública, a través de l’aplicació Malgrat de Mar. Omplint un senzill formulari, el ciutadà pot enviar qualsevol incidència que detecti al carrer. L'avís el rebran els Serveis Municipals, els quals es posaran en contacte amb el veí quan la incidència estigui solucionada.Publicat:
29-11-2016 / 13:17:15
Actualitzat:
29-11-2016 / 13:34:24

L’Ajuntament de Malgrat de Mar va presentar a principi del mes d’agost una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils i taulets iOS i Android, que està disponible a App Store i Google Play. Aquesta aplicació inclou l’agenda d’activitats del poble, l’actualitat, informació sobre ofertes de treball, convocatòries de ple, anuncis oficial o ordenances fiscals. I altre tipus d’informació com on menjar, on comprar, on allotjar-se o quin temps fa, entre d’altres.

Ara, aquesta aplicació també permet enviar a l’Ajuntament, de manera ràpida i senzilla, les incidències a la via pública, ja sigui de l’enllumenat públic, la neteja, l’estat de les voreres, els parcs i el mobiliari urbà, entra altres. El ciutadà simplement ha d’omplir un formulari que indiqui quina és la incidència i a on es produeix i, en cas que vulgui, pot enviar fotografies. Els Serveis Municipals reben aquesta incidència i, un cop solucionada, es posen en contacte amb el ciutadà.

Des de l'Ajuntament la intenció és poder facilitar la comunicació amb el ciutadà i, d'aquesta manera, poder dur a terme les millores que s'hi puguin fer a la via pública.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits