malgratcomunicacio.cat

En directe


Carmina Serra: "Gràcies al diagnòstic jo he despertat"

La malgratenca Carmina Serra recull en un llibre la seva experiència personal relacionada amb la superació del càncer. Desperta’t a la vida explica el gir que va decidir fer a la seva vida per atacar la malaltia i combatre-la.Publicat:
28-11-2016 / 13:17:42
Actualitzat:
28-11-2016 / 13:31:53

Carmina Serra, que fa uns dies ha presentat a Malgrat de Mar el seu llibre Desperta't a la vida , ha visitat Ona Malgrat per parlar-nos de la seva obra. A Desperta't a la vida l'autora explica una experiència personal mitjançant la qual pretén obrir un canal als lectors, donar peu que trobin eines per enfrontar-se a les seves adversitats i que això els faci pensar.

La malgratenca Carmina Serra va ser diagnosticada de càncer l'any 2013. En aquell moment va iniciar tots els protocols establerts per la medicina convencional per tal de poder recuperar-se. Després de dues intervencions quirúrgiques i davant de resultats negatius, Serra va decidir fer un gir a la seva vida. A l'abril del 2016 li van donar l'alta.

L’autora, que destaca que el seu objectiu no és dir a ningú el que ha de fer, afirma que “en aquest llibre senzillament explico una experiència amb l’ànim de compartir”. Una experiència que l’ha permès trobar l’essència de la vida i trobar-se a sí mateixa. Fins el punt que Serra considera que “gràcies al diagnòstic jo he despertat. I despertar a la vida vol dir despertar la teva part espiritual, despertar la teva essència. Moltes vegades amb les acceleracions del moment que vivim és complicat. Passem per damunt de moltes coses que hauríem d’aturar-nos i observar. Veure, mirar, sentir... aquests rols que oblidem són, en definitiva, els importants. I si un dia tot s’acaba això és el que ens emportarem”.

Carmina Serra aconsella a totes aquelles persones que es trobin davant el llibre que, abans de llegir-lo, “obrin la seva ment. Que tinguin un moment de pau per introduir-se dins el llibre i que cadascú desi les eines que trobi i utilitzi les que pugui fer servir”.

La malgratenca farà la presentació del llibre Desperta’t a la vida a Canet de Mar, el proper 9 de desembre a les 19 h a la Biblioteca.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits