malgratcomunicacio.cat

En directe


Els comerços de Malgrat celebren el Black Friday avui amb descomptes i promocions

Els comerços de Malgrat de Mar també s'han afegit al Black Friday avui i ofereixen descomptes i promocions durant tot el dia. L'Associació de Comerciants ha animat als establiments malgratencs a participar en l'iniciativa, que inaugura la temporada de compres nadalenques.Publicat:
25-11-2016 / 13:58:40
Actualitzat:
25-11-2016 / 15:42:11

El Black Friday va néixer als Estats Units i se celebra el dia després d'Acció de Gràcies, que es commemora el quart dijous de novembre. La tradició d'oferir descomptes i promocions aquest dia per obrir la temporada de compres nadalenques s'ha anat estenent a d'altres països del món, entre ells el nostre.

L'Associació de Comerciants de Malgrat també ha volgut afegir-s'hi enguany i, per això, ha animat als establiments associats a oferir bons preus als seus clients durant tot el dia.

I els qui no en tinguin prou amb el Black Friday, no cal que pateixin. Dilluns vinent podran trobar ofertes i descomptes a internet. El Cyber Monday s'ha convertit en una segona oportunitat per aconseguir grans descomptes i promocions, això sí, a les botigues online.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits