malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat diu NO a la violència de gènere

La Regidoria d'Igualtat va celebrar divendres, 25 de novembre, diversos actes commemoratius del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere a Malgrat de Mar. Des de l'Ajuntament s'ha fet un balanç positiu de les activitats organitzades per aquesta jornada.

 Publicat:
28-11-2016 / 12:36:12
Actualitzat:
28-11-2016 / 13:16:52

Malgrat de Mar va viure, la setmana passada, tot un seguit d'actes al voltant del 25 N, el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. La Regidoria d'Igualtat va programar diversos tallers i xerrades que van engegar el dilluns 21 de novembre i van cloure el divendres 25 de novembre amb la xerrada de l'artista mexicana Elina Chauvet, autora de l'obra visual Zapatos Rojos.

La malgratenca i doctora en sociologia Lídia Puigvert que va realitzar la xerrada Còmplices davant la violència de gènere? A Malgrat no!, va afirmar que "el que s'està treballant és què ha de fer la societat per afavorir el rebuig a la violència i evitar la violència, no només des de les institucions, sinó des de la ciutadania". A més, també va parlar sobre el 25 N i va dir que "normalment quan parlem de violència de gènere entenem que és el que s'anomena a nivell internacional violència domèstica, i aquesta és només una part. Hi ha molta violència que s'exerceix en el sí d'una parella però molta que s'exerceix fora de la parella, i aquesta està menys treballada i se'n saben menys coses. Treballar des dels centres educatius i des de les sanitats socials el que ha de ser la violència 0 des dels 0 anys és una de les claus a nivell internacional i una de les claus que la recerca fomenta".

D'altra banda, des de la Regidoria d'Igualtat s'ha fet un balanç positiu de totes les activitats que s'han celebrat al voltant del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. Sònia Viñolas, regidora d'Igualtat, ha destacat que tot i això encara queda molta feina per fer i que "s'hauria de treballar més habitualment amb tallers i actes de sensibilitzacio per no haver de celebrar el 25 N".

 

 

 

 

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits