malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat participa en el Gran Recapte amb 70 voluntaris i punts de recollida a tots els supermercats

Malgrat de Mar s'afegeix a la celebració del Gran Recapte d'Aliments a Catalunya aquest divendres i dissabte amb punts de recollida a tots els supermercats del poble. Des d'aquest divendres a les 9 h i fins aquest dissabte a les 21 h, es pot col·laborar amb aquesta campanya que recull aliments bàsics per a gent necessitada de Malgrat de Mar. 70 persones fan de voluntaris en la campanya, que l'any passat va recollir 4.642.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 25.000 voluntaris a tot Catalunya.Publicat:
24-11-2016 / 18:28:34
Actualitzat:
24-11-2016 / 15:22:12

Les persones interessades a col·laborar al Gran Recapte d'Aliments poden fer-ho anant a comprar aquest divendres i dissabte a qualsevol dels supermercats del poble: Aldi, Caprabo, Condis, Dia, Mercadona i bonÀrea. A l'entrada d'aquests establiments, voluntaris del Gran Recapte ofereixen una bossa i indiquen els productes que el Banc d'Aliments necessita, que bàsicament són oli, sucre, farina, cacao en pols, llet, pasta, llegums seques i llaunes de conserva, entre altres. A la sortida, les persones que volen participar en aquesta campanya solidària deixen la bossa amb alguns d'aquests productes en uns contenidors que s'han habilitat. 

Maite González, coordinadora del Gran Recepte d'Aliments a Malgrat ha explicat que la recollida va destinada al Banc d'Aliments del municipi, que alhora fa arribar aquests productes bàsics a persones necessitades del poble. 

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. 

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen de la solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Banc d'Aliments es posa en marxa aquest projecte, que enguany arriba a la vuitena edició.

El Gran Recapte d'Aliments al 2015 va recollir 4.642.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 25.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2016 és tornar a assolir una xifra similar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits