malgratcomunicacio.cat

En directe


Vicens Tomàs estrenarà un documental sobre el Pare Blanc demà al Centre Cultural

El fotògraf i documentalista malgratenc Vicens Tomàs estrenarà aquest dissabte Petjades, el seu darrer documental, que recull les vivències i la filosofia de vida del Pare Blanc, Josep Frigola. Un missioner empordanès, que durant més de 50 anys va treballar a les comunitats africanes. El documental, que ha comptat amb la codirecció del fotògraf i documentalista Ignasi Oliveras, es podrà veure aquest dissabte a les 21h al Centre Cultural.Publicat:
25-11-2016 / 12:29:30
Actualitzat:
24-11-2016 / 14:38:24

Petjades mostra la tasca que va realitzar Josep Frigola a les comunitats africanes durant pràcticament tota la seva vida. A l'Àfrica el van acollir, i hi va viure i treballar. El Pare Blanc tenia un gran respecte, a més, per les cultures de les comunitats africanes i, de fet, en va aprendre les seves llengües. La tasca de Frigola sempre va anar encaminada a millorar la vida social i intel·lectual d'aquestes persones. El documental recull el testimoni d'alguns amics i col·laboradors seus.

El treball de Vicens Tomàs i Ignasi Oliveras permetrà conèixer la figura de Josep Frigola. Entre d'altres coses, explica com va decidir fer-se missioner o exposa la seva opinió sobre temes com la misèria, la immigració, els refugiats, les missions o els records de la seva terra empordanesa.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits