malgratcomunicacio.cat

En directe


Les sardanes de l'estiu continuaran a Can Campassol l'any que ve

El regidor de Cultura, Albert Cuní, i l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina han fet balanç de les ballades d'estiu d'aquest 2016, que s'han traslladat de la plaça d'Anselm Clavé al Parc de Can Campassol. Tant l'Ajuntament com l'entitat han valorat positivament el canvi d'ubicació, tot i que la Sardanista ha recordat que els va saber greu haver de marxar de la plaça, "on s'havien fet tota la vida, per falta d'espai".Publicat:
23-11-2016 / 10:34:34
Actualitzat:
23-11-2016 / 14:36:36

"Si no hi ha cap canvi, a dia d'avui, les sardanes continuaran a Can Campassol. La valoració és més positiva que negativa i a nivell estructural i social el canvi d'ubicació ha funcionat bé", ha explicat el regidor de Cultura, que ja s'ha reunit amb l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina per valorar els aspectes positius i negatius de traslladar l'activitat de la plaça d'Anselm Clavé al Parc de Can Campassol. Cuní ha reconegut que "el començament va ser dur i una mica difícil", però ha explicat que "la gent s'ha anat adaptant".

Des de l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina també s'ha fet un balanç positiu d'aquest canvi d'ubicació de les ballades d'estiu. Montserrat Clapés, presidenta de l'entitat, ha dit que "a Can Campassol hi han estat bé i hi ha ballat molta gent que a la plaça no hi havia anat mai". Això sí, Clapés ha explicat que "al principi va costar molt que la gent entengués que a la plaça no s'hi cabia" i ha detallat que, fins i tot, els han fet culpables del trasllat "quan no ha sigut així". En aquest sentit, la presidenta de la Sardanista ha comentat que "va ser molt fort per l'entitat haver de deixar de fer les sardanes a la plaça de la Barretina perquè era el lloc de tota la vida". "Hem marxat contra la nostra voluntat per falta d'espai. La plaça ens ha quedat petita", ha afegit Clapés.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits