malgratcomunicacio.cat

En directe


598 alumnes participaran a la cantata de Santa Cecília demà

Les escoles de Malgrat celebraran aquest divendres la diada de Santa Cecília, patrona dels músics. 598 nens i nenes de totes les escoles de Primària del poble i professors i alumnes de l'Aula de Música Contrapunt participaran en aquesta iniciativa, organitzada per la Regidoria d'Educació, que se celebra per tercer any consecutiu. Els alumnes cantaran plegats la cançó Cada dia al Parc de Can Campassol.Publicat:
24-11-2016 / 12:28:55
Actualitzat:
23-11-2016 / 08:57:05

La celebració de Santa Cecília, a la qual hi participen 598 nens i nenes de 1r, 3r i 5è de Primària de totes les Escoles Fonlladosa, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Marià Cubí, Col·legi Sant Pere Chanel i Escola Vedruna començarà amb un recorregut musical. Alumnes i professors de l'Aula de Música Contrapunt  faran audicions de diferents grups d'instruments a les Peixateries Velles, als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala i a Can Campassol. 

L'activitat finalitzarà a Can Campassol on primer es farà un concert i després tots els alumnes interpretaran la cançó Cada dia, que han estat assajant a classe. 

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l'Aula de Música Contrapunt i dels mestres de música de les escoles de Malgrat, té com a objectiu donar a conèixer el so i la tècnica dels instruments a través d'altres nens i nenes d'edats similars, així com donar a conèixer el cant coral als alumnes. També vol fomentar els valors de l'esforç i el treball en equip entre l'alumnat, així com impulsar les activitats conjuntes entre les escoles del poble.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits