malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat Acull organitza un recorregut solidari per Malgrat de Mar

Malgrat Acull organitza El Camí de les Maletes. Un recorregut per Malgrat de Mar que es durà a terme el pròxim dia 10 de desembre a les 17h. Es farà per grups i anirà acompanyat de la lectura de narracions sobre testimonis de persones refugiades. Les inscripcions per a participar en l'acte es podran formalitzar aquest divendres i el 2 de desembre, de 17 h a 19 h a la plaça de l'Església.Publicat:
24-11-2016 / 14:29:33
Actualitzat:
24-11-2016 / 15:01:02

Malgrat Acull realitzarà un recorregut solidari per diferents indrets del municipi de Malgrat de Mar. S'iniciarà a la plaça Xesco Boix i finalitzarà al Parc del Castell. Aquesta acció, anomenada El Camí de les Maletes, es durà a terme el pròxim 10 de desembre a les 17 h i tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja.

La plataforma Malgrat Acull es mobilitza per acollir, ajudar i oferir recursos a totes les famílies que han hagut de fugir de la guerra, i organitza aquest recorregut pel municipi de Malgrat de Mar amb l'objectiu de sensibilitzar a la població i obtenir recursos per col·laborar amb les persones refugiades. L'activitat es farà per grups i anirà acompanyada de la lectura de narracions sobre testimonis reals. La plataforma demana als participants que portin una maleta per simbolitzar el camí que han de fer els refugiats.

Les inscripcions per participar en l'acte es podran formalitzar aquest divendres i el 2 de desembre, de 17 h a 19 h a la plaça de l'Església. El preu de la inscripció serà de 3 euros i tots els beneficis obtinguts aniran destinats a l'ONG Stop Mare Mortum.

 

 

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits