malgratcomunicacio.cat

La remodelació del pont del carrer de Passada canvia la fisonomia de la zona

Les obres de remodelació del pont del carrer de Passada sobre la riera de Sant Genís de Palafolls ja estan enllestides. Ahir dijous a la tarda, es va restablir el trànsit de vianants i vehicles. L'Ajuntament hi col·locarà en els propers dies unes jardineres a la part central, on hi ha el pas de vianants.Publicat:
28-10-2016 / 13:59:21
Actualitzat:
28-10-2016 / 14:29:08

"Una imatge completament diferent, més oberta, amb més espai, a la qual els ciutadans ens haurem d'acostumar". Així ha definit Óliver Sánchez-Camacho, regidor d'Obra Pública i Serveis, la fisonomia que ha deixat la remodelació del pont del carrer de Passada a la zona.

Els treballs permeten aixecar la restricció de trànsit existent fins ara al pont, que no deixava circular vehicles pesats com autobusos o vehicles de neteja. Les obres de remodelació han aprofitat l'estructura que es trobava en bon estat. Sánchez-Camacho ha explicat que l'actuació "garanteix l'estabilitat del pont i la seguretat".

Les obres de reforma del pont les ha portat a terme l'empresa Construcciones y Servicios Faus per uns 78.339,43 euros, aproximadament. També durant els treballs de remodelació del pont, la companyia Fecsa-Endesa ha portat a terme tasques de modificació i implantació de línies elèctriques, que han costat 19.066 euros. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits