malgratcomunicacio.cat

En directe


Ona Malgrat busca un periodista

L'Ajuntament ha rebut un ajut de 121.000 euros per contractar 11 joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil del Servei d'Ocupació de Catalunya. Entre els perfils que es contractaran hi ha un periodista per la ràdio. Els interessats en prendre part en el procés de selecció de personal tenen fins el 3 de novembre per enviar el seu currículum a promocioeconomica@ajmalgrat.cat.Publicat:
28-10-2016 / 13:21:43
Actualitzat:
02-11-2016 / 11:39:33

Per tal de poder participar al procés de selecció de personal cal tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrit com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO) al Servei d'Ocupació de Catalunya i no haver estat contractat en pràctiques durant un temps superior a dos anys.

També es demana que els candidats estiguin inscrits a Garantia Juvenil. Això suposa estar a l'atur i no haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de la inscripció, no estar estudiant i no haver rebut accions formatives de més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data d'inscripció, i no està estar estudiant ni haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 90 naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

A banda d'un periodista per a Ona Malgrat, l'Ajuntament necessita 2 auxiliars administratius, un administratiu, un suport de digitalització d'expedients, un suport de Serveis Informàtics, un educador social, un integrador social, un escultor, un traductor per a Turisme i un educador de Biblioteca.

Els joves interessants en aquestes ofertes hauran de tenir presents els requisits i perfils a contractar, i caldrà que facin arribar un correu electrònic a promocioeconomica@ajmalgrat.cat, on indiquin quina oferta els interessa i adjuntant el seu currículum. La data límit per a fer-ho és el proper dijous 3 de novembre.

La subvenció de 121.000 euros que ha rebut l'Ajuntament per poder contractar aquestes 11 persones està inclosa en el Programa Operatiu Juvenil del Fons Social Europeu.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits