malgratcomunicacio.cat

En directe


Castanyes, gimcana i túnel del terror, aquest cap de setmana a Malgrat de Mar

120 nens i nenes participaran a la gimcana per descobrir qui és la castanyera, que començarà avui a les 17h a la plaça de Josep Anselm Clavé. Els més valents podran participar demà al túnel del terror, que l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau muntarà un any més al Parc del Castell aquest dissabte.Publicat:
28-10-2016 / 11:16:55
Actualitzat:
28-10-2016 / 12:59:11

La Regidoria de Cultura organitza la ja tradicional gimcana infantil Descobreix qui és la castanyera, que un any més protagonitzarà la festa de la Castanyada d'enguany. La gimcana, que tindrà lloc avui a partir de les 17h a la plaça de Josep Anselm Clavé, donarà pas a una castanyada popular.

Els nens i nenes participaran a la gimcana en grups de 10 com a màxim i hauran d'anar acompanyats d'un adult. Els infants hauran de realitzar diferents proves durant la gimcana fins a esbrinar qui és el personatge de la castanyera d'enguany. Després tindrà lloc la celebració tradicional de la Castanyada. L'activitat, organitzada per la Regidoria de Cultura, és a càrrec del Centre Lúdic i Educatiu Tastaolletes. 

Terror al Parc del Castell

Cirquiàtric és el nom que enguany tindrà el túnel del terror de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau. L'activitat, que ja s'ha convertit en una cita ineludible per a molts amants del terror coincidint amb la proximitat de la festivitat de Tots Sants, persegueix un doble objectiu: d'una banda, fer passar una bona estona tant a actors i actrius com a visitants i, de l'altra, recollir diners per a l'entitat.

L'AEiG Sant Nicolau ha programat dues sessions del túnel del terror. La primera, que tindrà lloc entre les 19h i les 21h, s'adreça a infants d'entre 6 i 12 d'anys. La segona, per a adults, començarà a les 22h. El preu de l'activitat és de 2 euros.

Galeria d'imatges

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits