malgratcomunicacio.cat

En directe


'Van Gogh' i 'Psicosis', aquest cap de setmana al Cineclub Garbí

El Cineclub Garbí ha programat dues sessions de cinema per aquest cap de setmana. D'una banda, l'entitat i el Cercle Artístic Malgratenc projectaran, amb entrada lliure, la pel·lícula Van Gogh avui a les 22h al Centre Cultural. D'altra banda, el Cineclub Garbí recuperarà aquest diumenge a les 18h un clàssic d'Alfred Hitchcock: Psicosis.
 Publicat:
28-10-2016 / 10:38:23
Actualitzat:
28-10-2016 / 11:16:47

Van Gogh, de Maurice Pialat, descriu els darrers dos mesos de la vida del pintor. Ho fa tot enfocant el film com si fos un documental en què els personatges es mouen com en la vida real i mostren el drama que va haver de viure Van Gogh, encarnat per Jacques Dutronc, amb absoluta naturalitat.

A banda de la pel·lícula de Pialat, el Cineclub Garbí també projectarà aquest cap de setmana un dels grans clàssics d'Alfred Hitchcock. Psicosis explica la història d'una jove secretària que fuig de la ciutat amb diners, que ha robat de l'empresa on treballa. Després d'un llarg viatge per carretera, es refugia en petit motel, propietat d'un noi amable i tímid que viu amb la seva mare en una casa propera i inquietant. La projecció de Psicosis s'emmarca en el cicle Diumenge clàssics, que aquesta temporada el Cineclub Garbí ha volgut dedicat al cineasta britànic Alfred Hitchcock.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits