malgratcomunicacio.cat

En directe

Marcel Tomàs.

L'actor Marcel Tomàs visitarà el Col·legi Sant Pere Chanel demà

La visita de l'actor Marcel Tomàs al Col·legi Sant Pere Chanel s'emmarca en el programa FlipArt, que impulsa la Diputació de Barcelona amb l'objectiu d'apropar les arts escèniques i visuals als joves de secundària, batxillerat i cicles formatius de la demarcació. Tomàs farà una sessió als alumnes sobre teatre d'humor gestual.
 Publicat:
27-10-2016 / 09:52:44
Actualitzat:
27-10-2016 / 11:54:50

El programa FlipArt, que enguany ha arribat a la seva cinquena edició, s'ofereix als centres de secundària, batxillerat i cicles formatius de la demarcació de Barcelona amb tres propostes diferents: Aventures d'artistes, Els oficis de les arts i Monogràfics d'arts. El Col·legi Sant Pere Chanel s'ha acollit al monogràfic, que permetrà a l'alumnat conèixer la disciplina de l'artista, en aquest cas teatre d'humor gestual a càrrec de l'actor Marcel Tomàs, a partir d'una introducció pràctica i amb una presentació final del treball realitzat davant la resta de companys del centre.

FlipArt, que té oberta la contractació durant tot el curs, va posar en contacte l'any passat fins a 18 artistes de diferents disciplines amb 5.560 alumnes de 92 centres docents de 57 municipis.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits