malgratcomunicacio.cat

En directe


La CUP desmenteix l'alcalde sobre cinc dels temes que va tractar a l'entrevista mensual d'Ona Malgrat

La Pilona, l'informe de la Policia Local sobre la discoteca Tropicana, els cartells de l'Associació de Municipis per la Independència, el pis que l'Ajuntament té al carrer Eivissa i l'ajut de 18.150 euros que la Diputació de Barcelona ha concedit a l'Ajuntament per portar a terme un projecte de regeneració urbana de Malgrat Nord, són cinc dels temes sobre els quals l'alcalde va fer declaracions en el transcurs de l'entrevista que Ona Malgrat li fa cada mes. La Candidatura d'Unitat Popular, que s'ha sentit al·ludida, el desmenteix.Publicat:
26-10-2016 / 13:28:14
Actualitzat:
26-10-2016 / 15:24:54

En relació a la conservació de La Pilona, la CUP retreu que l'acalde Joan Mercader asseguri que "cap partit polític en digui res" perquè en el seu Programa de Transformació Municipal s'apostava per un "turisme de submarinisme" en el qual s'incloïa "la millora de les condicions estructurals de La Pilona".

Sobre l'informe que la Policia Local ha elaborat en relació a la discoteca Tropicana, la CUP desmenteix que l'alcalde no l'hagi tingut mai. Des del partit detallen que "l'informe es va lliurar als òrgans de govern el 15 de juny" i que en les seves 35 pàgines hi ha "explicacions, estadístiques i annexos que relacionen els aldarulls i actes de violència amb els clients del local". La Candidatura d'Unitat Popular lamenta que "hagin passat tres mesos i que a data d'avui l'alcalde no hagi incoat cap expedient".

La CUP també critica les declaracions de l'alcalde sobre els cartells de l'Associació de Municipis per la Independència perquè "insinua deslleialtat al sistema democràtic per part de les persones que els van penjar". La Candidatura assegura que els cartelles "es van penjar perquè hi ha un acord de ple aprovat que així ho disposa" i que per tant, "s'ha actuat d'acord amb la llei".

Pel què fa al pis del carrer d'Eivissa, propietat de l'Ajuntament, la CUP considera que "està abandonat i deixat" i que "els alcaldes i regidors socialistes han incomplert de manera reiterada la Llei de l'Habitatge perquè no li han atorgat l'ús social que hauria d'haver tingut ja fa molts anys".

Finalment, l'alcalde Joan Mercader va explicar a l'entrevista que es va demanar l'ajut a la Diputació de Barcelona per portar a terme un projecte de regeneració urbana de Malgrat Nord abans que el ple aprovés la proposta de la CUP de fer una assemblea al barri. En aquest sentit, la Candidatura d'Unitat Popular diu que el cap de l'Oficina d'Habitatge i Projectes Urbans "va informar favorablement sol·licitar a la Diputació una diagnosi al barri de Malgrat Nord el 25 de juliol" i que "l'acord de ple que aprova la proposta de la CUP sobre la necessitat de realitzar una assemblea i escoltar els veïns és del dia 7 de juliol".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits