malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament s'afegeix a la campanya solidària de recollida de taps per a Xènia

Les Regidories de Solidaritat i Salut Comunitària habilitaran aquests dies diferents punts de recollida en equipaments municipals per a col·laborar amb la campanya "Tot per ella-Todo por Xènia". D'aquesta manera, l'Ajuntament s'afegeix a la campanya solidària de recollida de taps de plàstic per a Xènia, la nena malgratenca de 3 anys, que ha quedat tetraplègica per l'enterovirus D68.Publicat:
25-10-2016 / 11:16:22
Actualitzat:
25-10-2016 / 11:21:04

La Xènia ha quedat tetraplègica per l'enterovirus D68. Ha estat ingressada 3 mesos a l'UCI de l'Hospital de la Vall d'Hebron on va patir tres parades respiratorias i dos neumotòrax, recuperant-se satisfactòriament. Actualment, es troba en fase rehabilitació a l'Institut Guttmann. La regidora de Salut Comunitària, Isabel Ortiz, ha explicat que "la Seguretat Social no cobreix totes les despeses del tractament de recuperació i rehabilitació que està rebent". "La campanya solidària vol ajudar a tirar endavant la recuperació de la Xènia", ha afegit. 

L'Ajuntament ha habilitat punts de recollida de taps de plàstic a la recepció del consistori, a la Biblioteca La Cooperativa, al Centre Cívic i a l'Àrea de Serveis a la Persona a Can Feliciano.

Per a més informació sobre la campanya "Tot per ella-Todo por Xènia".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits