malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament prorroga la concessió dels terrenys on hi ha "El Vilar" fins al 2037

L'Ajuntament de Malgrat de Mar va aprovar en el ple d'octubre prorrogar la concessió de les parcel·les de titularitat municipal on hi ha les instal·lacions del centre ocupacional de treball per a persones disminuïdes de la Fundació privada "El Vilar". La prorroga és fins l'any 2037. "El Vilar" ha demanat aquesta pròrroga per optar a una subvenció econòmica per poder ampliar les seves instal·lacions.Publicat:
21-10-2016 / 12:12:10
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La Fundació privada "El Vilar" farà obres de reforma per ampliar el centre ocupacional de treball de disminuïts, que té des de fa anys en els terrenys propietat de l'Ajuntament de Malgrat de Mar al polígon industrial de Can Patalina. La fundació ha demanat al consistori prorrogar les dues concessions de les dues finques -una de 2.306 metres quadrats i l'altre de 3.659 metres quadrats- fins l'any 2037. Aquesta pròrroga, que va ser aprovada per tots els grups municipals, és un requisit per poder optar a una subvenció per fer l'ampliació de les instal·lacions del centre ocupacional de treball per a persones disminuïdes. L'Ajuntament de Malgrat va concedir l'ús d'aquests terrenys del polígon industrial de Can Patalina, la primera finca l'any 1995 i la segona l'any 1999.

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader (PSC), ha explicat que "aquest allargament del conveni amb la Fundació "El Vilar" referma el nostre compromís amb la tasca que realitza aquesta fundació per a oferir inserció laboral a persones amb capacitats diferents". "A més a més, servirá per a millorar les instalacions municipals que acullen les tasques que desenvolupa Aspronis", ha afegit l'alcalde.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits