malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat es promociona com a destinació turística entre agències de viatges del Regne Unit

Malgrat Turisme SL participarà avui en una acció de promoció que tindrà lloc a Londres i que està adreçada a agències de viatges del Regne Unit.Publicat:
20-10-2016 / 09:00:30
Actualitzat:
20-10-2016 / 09:47:05

Malgrat Turisme SL participarà en el "workshop" "Barcelona is much more", organitzat per l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona. L'acció de promoció està adreçada a agències de viatges del Regne Unit. La sessió de treball es portarà a terme a l'Hotel Hispania London, en una sala on hi participaran Malgrat de Mar, Calella i Sitges com a destinacions turístiques i empreses privades de les comarques de Barcelona com l'Hotel i Club de Golf Montanyà, Camping 3 estrelles, Avant Coach Company, Barcelona Guide Bureau, Traveltec, Blau Marí Travel, Vilanova i La Geltrú Resort Nàutic, Pares Balta.

Segons l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona han confirmat assistència una trentena d'agències viatges de diferent format i de diferent target de client: grups escolars, famílies, séniors,  grups esportius, agències que busquen activitats de natura, golf, empreses d'autobusos, entre altres.

La sessió de treball començarà amb una presentació per part de la Diputació de Barcelona de l'oferta genèrica de la província, i en acabar es farà la jornada de promoció amb totes les agències participants. El format d'aquesta acció permet tenir entrevistes amb cadascuna de les agències participants i adequar l'oferta del municipi a les necessitats per a cada tipus de client.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits