malgratcomunicacio.cat

En directe

Els set caps de llista abans de començar el debat

Els partits tanquen la campanya electoral per a les municipals

Aquest divendres al vespre s'han celebrat els actes de final de campanya.Publicat:
22-05-2015 / 22:33:06
Actualitzat:
22-05-2015 / 22:56:30

Els partits que concorren a les eleccions municipals d'aquest diumenge a Malgrat de Mar han celebrat aquest divendres al vespre els últims actes de campanya electoral. L'única formació que no ha celebrat cap acte ha estat ICV-EUiA. Gairebé tots els candidats han coincidit en valorar la campanya electoral com a "positiva" i han aprofitat les últimes hores per demanar públicament el vot.

La CUP ha celebrat el seu acte de cloenda de campanya al parc de Can Campassol, on s'han fet diferents concerts de cantautors. JuntsxMalgrat ha emplenat l'auditori de l'Arxiu Municipal en l'últim acte d'aquesta campanya electoral mentre que el PP ha optat per una xocolatada a la plaça Bon Pastor. ERC, per la seva banda ha fet el seu acte final a la biblioteca La Cooperativa, on explicat les seves propostes programàtiques. CiU ha celebrat una arrossada popular a la zona de les Peixetaries Velles, que ha comptat amb l'actuació d'un grup de percussió, i el PSC ha tancat la campanya al Centre Cultural en un acte amb forta càrrega emocional en el que s'ha escenificat el relleu de Conxita Campoy.

Galeria d'imatges

Acte de final de campanya de la CUP Acte de final de campanya de JuntsxMalgrat Acte de final de campanya del PP Acte de final de campanya d'ERC Acte de final de campanya de CiU Acte de final de campanya del PSC

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits