malgratcomunicacio.cat

En directe


La Policia Local celebrarà una Junta de Seguretat oberta a la ciutadania aquest dijous

L'Ajuntament ha convocat una nova Junta Local de Seguretat oberta a la ciutadania. La sessió, a la qual es convida als veïns i veïnes, i a les entitats locals, té com a objectiu obrir el debat al voltant de la segurat pública de Malgrat de Mar. Els ciutadans hi tenen veu, però no vot. La Junta tindrà lloc aquest dijous a les 19.30 h al Centre Cultural.Publicat:
26-03-2015 / 11:39:01
Actualitzat:
26-03-2015 / 11:49:00

A la sessió, que tindrà lloc a les 19.30 h al Centre Cultural, hi assistirà l'alcaldessa, Conxita Campoy, el regidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, l'inspector en cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, el cap de la comissaria de l'ABP d'Arenys de Mar dels Mossos d'Esquadra, Salvador Rossell, i el cap de la comissaria districte de Pineda de Mar dels Mossos d'Esquadra, Francesc Pujadas.

Les juntes locals de seguretat tenen entre les seves funcions: analitzar i valorar la situació de la seguretat pública en el municipi i concretar les polítiques de seguretat, elaborar i aprovar el pla de seguretat local, els plans d'actuació específics, els plans d'emergències i els plans o les mesures de seguretat viària.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits