malgratcomunicacio.cat

En directe

Els funerals de dilluns a divendres es faran a l'Arxiu Municipal.

Reformen el presbiteri de l'Església i els funerals de dilluns a divendres es faran a l'Arxiu Municipal

L'Ajuntament de Malgrat ha signat un acord de col·laboració amb el Bisbat de Girona i la Parròquia de Sant Nicolau per portar a terme les obres de reforma del presbiteri de l'església i la col·locació d'un altar major i un nou ambó. Avui dilluns han començat les obres, que s'allargaran uns dos mesos. Per això, els funerals de dilluns a divendres se celebran a la sala polivalent de l'Arxiu Municipal. La missa diària es farà en un espai reservat de l'església.Publicat:
23-03-2015 / 13:56:58
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Les obres de reforma consistiran en la col·locació d'un nou altar de pedra, procedent de l'Església Parroquial de Santa Susanna del barri gironí del Mercadal. Aquest altar, obra de l'arquitecte olotí Joaquim M. Masramon, fa 3 metres de llarg i 1,24 metres d'ample i està format per pedra buixardada d'estil geomètric i auster amb l'única decoració d'un crismó cisellat al front. L'obra també preveu la col·locació d'un nou ambó fet amb planxa d'acer i peces de pedra; també se substituirà el paviment del presbiteri per un de pedra natural. A més, es modifirà l'actual tarima elevada, reduint la seva amplada, i es modificaran els graons frontals d'accés, fent-los més amples. 

Aquesta obra està valorada en 32.610,96 euros i es finança amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Es preveu que les obres s'allarguin uns dos mesos, aproximadament. Mentre durin els treballs, les cerimònies de funeral de dilluns a divendres es faran a la sala polivalent de l'Arxiu Municipal. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits