malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat celebra les 1es Jornades sobre les Mines de Can Palomeres, aquest cap de setmana

Les 1es Jornades Espai Mines de Can Palomeres, dedicades al present i futur d'aquest indret, se celebren avui i demà. L'objectiu és donar a conèixer quin és l’estat de les actuacions que es realitzen en aquest entorn, així com promoure l’intercanvi d’experiències i de metodologia i alhora iniciar un procés de participació per vincular la ciutadania al futur d’aquest espai. 95 persones participaran a la sessió tècnica de demà dissabte. Les jornades s'obriran avui a les 20 h amb la presentació de la desena "Beca d'Investigació Vila de Malgrat de Mar", dedicada als ratpenats de les Mines de Can Palomeres.Publicat:
20-03-2015 / 14:15:07
Actualitzat:
20-03-2015 / 14:22:46

L'Arxiu Municipal acull avui i demà la primera edició de les jornades tècnics Espai Mines de Can Palomeres. Les Mines de Can Palomeres són avui un espai que va més enllà de ser un vestigi de l’activitat minera que hi va tenir lloc a principis del segle XX. Aquest espai és, també, un refugi important per a diferents espècies de ratpenats, i té un valor paisatgístic més que considerable.

Les jornades, organitzades per l'Ajuntament, es divideixen en dos dies. Avui divendres, es presenta el llibre El tresor ecològic de les Mines de Can Palomeres: els ratpenats que han fet Jordi Serra-Cobo, Marc López Roig i Xavier Bayer González. Aquest llibre que edita l'Ajuntament és el treball fruit de la desena Beca d'Investigació Vila de Malgrat de Mar. 

A la jornada de demà dissabte, durant tot el dia, diferents experts parlaran de l'Espai de les Mines de Can Palomeres des de diverses disciplines com l'arqueologia, l'ecologia i l'espeologia, entre altres. A més, la sessió de treball preveu que després d'escoltar els diversos tècnics, els ciutadans puguin participar en un procés participatiu per aportar idees. Les jornades acabaran amb una passejada per l'espai.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits