malgratcomunicacio.cat

En directe


Els membres de Podemos constituiran una agrupació d'electors per a participar a les eleccions municipals

L'agrupació d'electors no podrà utilitzar les sigles de Podemos. La proposta de presentar-se sota aquesta figura jurídica ha comptat amb el suport gairebé unànime de l'assemblea local de Podemos. Només tres persones s'han abstingut. El següent pas és ara aconseguir 500 signatures de suport a la iniciativa que es podran començar a recollir a partir de l'1 d'abril.Publicat:
19-03-2015 / 12:40:48
Actualitzat:
19-03-2015 / 13:52:44

Podemos va decidir a mitjans de l'any passat que no presentaria candidatures a les eleccions municipals perquè l'equip promotor del partit volia evitar configurar llistes sense comptar amb totes les garanties. Com que els membres de Podemos de Malgrat de Mar no poden utilitzar les sigles del partit, han decidit constituir una agrupació d'electors per poder-se presentar a les eleccions municipals del 24 de maig.

L'Enric, el secretari general de Podemos a Malgrat de Mar, ha explicat que "han d'intentar recollir les signatures" i ha afegit que si no ho aconsegueixen "no podran participar a les eleccions municipals, però faran oposició des de l'Ajuntament". A més, l'Enric diu que, encara que no arribin a les 500 signatures, se sentiran satisfets perquè hauran aconseguit el suport d'alguns ciutadans i ciutadanes a qui hauran pogut explicar el seu projecte de poble.

Tot i que encara no han fet públic el seu programa electoral, el secretari general de Podemos ha avançat que el què faran serà "d'entrada escoltar la gent" per conèixer quins són els problemes reals de les persones i buscar solucions.

Pel què fa a la llista, la formació ha explicat que, tot i que podria publicar-la abans, no l'elaborarà fins que hagi aconseguit les 500 signatures. El procés per a fer-la passarà per unes primàries "obertes a tothom, a tot el poble".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits