malgratcomunicacio.cat

En directe


Comencen les obres d'urbanització del carrer del Rost

Les obres de millora del carrer del Rost han començat aquesta setmana, després dels treballs per instal·lar la xarxa de distribució d'aigua a pressió. L'objectiu del projecte de millora és aconseguir un itinerari del carrer practicable i que afavoreixi la convivència entre veïns i el carrer, aconseguint una circulació segura per a vehicles i vianants.Publicat:
19-03-2015 / 08:56:39
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Les obres de remodelació del carrer estan pressupostades en 39.361,94 euros i tenen un termini previst d'uns 3 mesos, aproximadament. L'empresa Bermúdez porta a terme les obres, que estan incloses en el Projecte d'Intervenció Integral al barri del Castell i La Verneda.

El projecte de millora inclou la col·locació de formigó a la calçada, que tindrà un acabat imprès imitant llambordins per l'adherència dels vehicles. A la zona de graons, es col·locaran baranes i a més, un nou filat metàl·lic per delimitar propietats. 

El regidor d'Urbanisme Joan Mercader ha destacat que "aquesta obra dóna resposta a una demanda dels veïns del carrer". Mercader ha afegit que "és fonamental dur a terme aquesta actuació de millora per les dificultats que suposa pels veïns l'accés als seus habitatges a causa de la forta pendent que hi ha".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits