malgratcomunicacio.cat

En directe


Els Bombers, amb la donació de sang d'aquest diumenge

Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar col·laboren aquest diumenge amb la campanya de donació de sang que el Banc de Sang i Teixits organitza aquest diumenge al Parc Francesc Macià. Els bombers exhibiran camions, un d'ells antic, i una escala també antiga, a l'amfiteatre del parc.Publicat:
20-03-2015 / 13:29:01
Actualitzat:
20-03-2015 / 13:30:33

Amb l'eslògan Els bombers t’acompanyen a donar sang, amb la qual els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits col·laboren durant aquest mes de març en una dotzena de campanyes especials de donació de sang distribuïdes per tot Catalunya, entre elles la de Malgrat. 

La campanya de diumenge començarà a les 10 h i s'allargarà fins les 14 h. Es pot donar sang si tens 18 anys o més i si peses 50 quilos o més. Per donar sang no cal estar en dejú. 

Les reserves de sang baixen considerablement durant Setmana Santa. El canvi d’hàbits i les vacances fan que la població s’acosti menys als punts de donació. Amb aquesta campanya es vol incentivar la donació les setmanes prèvies a l’abril per assegurar que es mantenen les reserves.

Cal tenir en compte que les plaquetes, un dels elements que s’extreu de cada donació de sang, caduquen als 5 dies i que els glòbuls vermells als 42. Per això és important mantenir les donacions al llarg de tot l’any i aconseguir unes 1.000 donacions cada dia.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits