malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

Detenen tres ocupes acusats de cometre robatoris amb força

Segons la Policia Local de Malgrat, un dels joves hauria comès un robatori amb força en un domicili del carrer Indústria. Als altres dos se'ls acusa d'haver perpetrat el mateix delicte en una botiga d'esports de l'avinguda del Bon Pastor.


Els veïns del centre es queixen dels ocupes del carrer Sant Isidre

Els problemes d'incivisme amb les persones que ocupen un edifici del carrer de Sant Isidre, va ser un dels temes que va centrar la segona sessió de la proposta A peu de carrer. Una iniciativa itinerant que porta a terme el govern municipal i que divendres passat va permetre escoltar els veïns i veïnes del centre del poble. Els ciutadans van assegurar que els problemes amb els ocupes fa cinc anys que duren.


L'empresa d'aigües deixarà de tallar l'aigua a les famílies que ocupen habitatges a Malgrat

Aigües Potables de Malgrat S.A. s'ha compromès a deixar de tallar el subministrament de l'aigua a les famílies que ocupen habitatges buits al poble i a estudiar el funcionament dels comptadors solidaris, després de la reunió que ha mantingut aquest mes de maig amb la PAH-Stop deshaucios Alt Maresme. Ambdues parts es reuniran en les properes setmanes amb l'Ajuntament per intentar solucionar el conflicte.


La PAH-Stop desnonaments creu que la mediació podria resoldre les diferències amb l'Ajuntament

La PAH-Stop desnonaments Alt Maresme ha lamentat les declaracions que ha fet l'alcalde Joan Mercader a Ona Malgrat aquest mes de març sobre les famílies que ocupen habitatges de bancs a Malgrat de Mar. Des de l'associació critiquen que se'ls hagi titllat de delinqüents i reiteren que tallant-los l'accés a subministraments com l'aigua se'ls sotmet a una situació de maltractament.


Ona Malgrat entrevista a l'alcalde Joan Mercader avui

Ona Malgrat emetrà avui una nova edició del programa Entrevista amb l'alcalde. L'espai, que s'emet un dilluns al mes, començarà a les 16h.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits