malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 25 registres. Mostrant pàgina 1 de 3

Les obres de rehabilitació del Passeig Marítim, pel 2019

L'adjudicació de les obres d'ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim, entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Colom, s'aprovarà avui en el transcurs del ple municipal. Segons ha avançat l'alcaldessa Carme Ponsa, l'empresa Rogasa serà l'encarregada de desenvolupar els treballs, que començaran més tard del previst perquè s'han hagut de resoldre diversos tràmits administratius.


Les obres de construcció del nou espai polivalent començaran aquest desembre

Mireia Castellà, regidora d'Urbanisme i Obra Pública, ha detallat que només falta un informe de mines per poder adjudicar l'obra de construcció de l'espai polivalent, que s'ubicarà al costat del Camp Municipal d'Esports. Castellà assegura que en quatre mesos la fisonomia d'aquella zona del barri de Malgrat Nord haurà canviat de manera significativa.


Comencen les obres per millorar la seguretat viària de l'avinguda de la Costa Brava

El projecte preveu reduir l'amplada de la calçada i ampliar les voreres en alguns trams, i adequar les parades de transport públic i els passos de vianants, entre d'altres. Les obres, finançades per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Malgrat de Mar, començaran avui a la cruïlla del carrer de Mossèn Fèlix Paradeda, davant l'Institut Ramon Turró i Darder. La idea és que aquest tram estigui acabat abans de l'inici de curs, el proper dimarts 12 de setembre.


L'Ajuntament adjudica les obres per reformar i ampliar el cementiri municipal

L'alcalde de Malgrat, Joan Mercader (PSC), ha signat el contracte d'adjudicació de les obres de la primera fase per substituir els nínxols vells de la part antiga del cementiri per uns de nous i fer-ne més. En aquesta primera part del projecte, es faran 95 nínxols nous.


Les obres de remodelació de l'Escola Municipal d'Adults, en marxa

Les obres de rehabilitació de l'edifici protegit de les antigues cases dels mestres, que actualment alberga l'Escola Municipal d'Adults al carrer de Ramon Turró, ja han començat. La rehabilitació consisteix a canviar la coberta, restaurar les façanes del carrer i fer millores de la distribució interior, entre altres. L'Escola Municipal d'Adults ha traslladat la seva activitat a d'altres equipaments.


La remodelació del pont del carrer de Passada canvia la fisonomia de la zona

Les obres de remodelació del pont del carrer de Passada sobre la riera de Sant Genís de Palafolls ja estan enllestides. Ahir dijous a la tarda, es va restablir el trànsit de vianants i vehicles. L'Ajuntament hi col·locarà en els propers dies unes jardineres a la part central, on hi ha el pas de vianants.


La rehabilitació de les antigues cases dels mestres obligarà a traslladar l'Escola d'Adults

L'Escola Municipal d'Adults ha obert aquesta setmana el termini d'inscripcions per als cursos que ofereix d'accés al sistema reglat, de formació instrumental i d'idiomes. El curs 2016/17 estarà marcat, però, per les obres de rehabilitació de les antigues cases dels mestres, que obligaran a traslladar l'activitat del centre a l'institut Ramon Turró i Darder i a l'Escola Mare de Déu de Montserrat mentre durin els treballs, uns quatre mesos.


Les obres de remodelació del pont del carrer Passada comencen avui

La remodelació, que permetrà la circulació de vehicles pesats pel vial, obligarà a tallar el trànsit al pont del carrer de Passada mentre durin els treballs. La Policia Local de Malgrat de Mar ha informat que a partir d'avui el trànsit es desviarà pel carrer de Riera per accedir al centre del poble i al carrer de Passada, tal i com ja va passar a mitjans de juliol quan es van dur a terme els treballs previs a l'inici de les obres de remodelació del pont.


L'avinguda dels Pins tindrà llum en dues setmanes

L'empresa Electricitat Boquet S.L. va reprendre ahir les obres per instal·lar l'enllumenat a l'avinguda dels Pins. Un retard en la comanda de fanals va fer aturar les obres. L'empresa assegura que les obres s'enllestiran en uns 15 dies.


Les obres per arranjar el terreny de l’aparcament de l’avinguda de Montserrat comencen avui

Les obres es portaran a terme en uns dos mesos i obligaran a traslladar 39 de les 124 parades el mercat setmanal del dijous. Les parades situades a tocar d'aquest aparcament es reubicaran entre els carrers de Balmes i de Salvador Espriu i les places de la Germana Campos i la del Camp de la Figuera.


2 3

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits